Snooze

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

Snooze last won the day on July 25 2016

Snooze had the most liked content!

Omdømmepoeng

26 Excellent

Om Snooze

 • Vurdering
  Forumfersking

Personlig informasjon

 • Poststed
  LEVANGER
 1. "Hvor har du løpt idag"

  Det er ikke feil å ta en tur i shorts og t-skjorte i slutten av november :-) Kort helgeopphold i Las Palmas, Gran Canaria.
 2. Terrengløp med hodelykt - bilder

  Herlig med barfrost. Måtte det vare :-) Knøt på meg piggsko, men det var bortkastet. Tørt som Afrika.
 3. Terrengløp med hodelykt - bilder

  Deilig å løpe i mørket. Typisk løpetur fra hytta er opp på nærmeste fjelltopp som tilfeldigvis er grense mot Sverige. Kveldene ble "lysere" når hodelyktene ble kraftige og relativt billige :-)
 4. Beste løpebøker?

  Løpe eller dø! Historier, tanker og oppvekst av Kilian Jornet. Jeg løper mest terreng selv, og er fasinert av Kilian. Han er en råtass og herlig person. Anbefales
 5. "Hvor har du løpt idag"

  Sol, barfrost og høstferie. Denne sesongen er så bra :-)
 6. "Hvor har du løpt idag"

  Har tidligere i sommer funnet og koblet sammen biter av stier fra hytteområdet og via Innsvatnet til Skardfjellet. Merket denne med bånd, ryddet og prøveløp nettopp. Fantastisk. Noen timers jobb til glede for mange og spesielt for meg selv ;-)
 7. "Hvor har du løpt idag"

  Frösö ved Östersund har mye å by på. Camper her en uke pga Storsjöcup. Sykkel og joggesko er like moro!!
 8. "Hvor har du løpt idag"

  Selv om sommertemperaturen lar vente på seg, så er det deilig å røre på seg. Testet en nylaget 10påtopp sti i Levanger. Reinsjøen. Ikke siste gang. #tipåtopplevanger #tur #reinsjøen
 9. Ecotrail 2016 (film)

  Flott at du orket å lage denne feelgood filmen :-)
 10. "Hvor har du løpt idag"

  Endelig tilbake i løping etter skade. Tørt i fjellet i Trøndelag (jada, alltid en våt myr eller 10), så jeg benyttet sjansen til en runde i fjellet rundt hytta. Må en liten tur innom svenskene da, ettersom grensevarden ligger på toppen av fjellet.
 11. "Hvor har du løpt idag"

  Deilig tur i vårsola. Løp en av Levangers 10-på-topp-poster: Migtjønna. Lett og fin tur som egnet seg 110% med mine nye Salomon speedcross3 GTX. Tørr på bena ja :-)
 12. "Hvor har du løpt idag"

  Bymarka, Namsos, var overraskende bra. Flotte stier og god merking. Flere plasser var det satt opp kart med avstands-informasjon på de forskjellige stier. Noe må man finne på når dattera deltar på turnstevne. Kan ikke sitte i en idrettshall å drikke kaffe hele helga ;-) Anbefaler også den litt bratte turen opp på Svartfjellet.
 13. Salomon GTX vs CS

  Meget fornøyd med valget mitt. I vårterreng med snø i lufta fungerer gore-tex sko utmerket. Løp en fin runde i bymarka,Namsos i helga. Knusk tørr på føttene, og varm. Måtte gå opp en 1/2 størrelse fra 8,5 til 9, i forhold til samme sko uten gore-tex. Første tur 1:20 med nye sko uten noe problemer. Deilig.
 14. Salomon GTX vs CS

  Ikke fobi nei, men liker ikke å bli våt på beina på vår og høst. Når temperaturen er lav og tærne blir følelsesløse, kan man sitte inne eller finne en løsning. Sommer er ikke dette et problem. Da er det deilig å bli litt våt. (Og vanntette sokker har jeg) På mange av mine løpeturer på sti, vet jeg at jeg ville vært tørr på beina med vanntette sko. Nå føler jeg at det er greit å få prøvd dette. Og JA nå har jeg kjøpt meg gore-tex Speedcross. Kan avgi rapport om litt.