• innlegg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    854

Back To Basic

runeottersen

887 visninger

Da satt jeg her...

 

Da var første skrittet tatt! Etter en tung vinter med mye turbulens merker jeg at det formen jeg skulle starte 2017 med uteble. Det har rett og slett ikke blitt tid til mengden eller kvaliteten jeg ønsket meg. men nå, nå er det lysere og lengre dager, da kjenner jeg at motivasjonen sakte med sikkert kommer tilbake. En del av motivasjonen er nå hentet fra alle rundt meg, fra alle jeg leser om som har vært lenger nede i gropa!

Det første skrittet jeg tar er å opprette denne lille dagboken, mest for meg selv men også for dere, så jeg kan få blåst ut litt av frustrasjonen over å ha totalt mistet gleden ved å trene. Gleden av å løpe! Nå er jeg klar, det er ingen andre enn meg selv som skal få stoppe meg!

Jeg går nå inn i en periode der jeg ikke skal jakte kilometer eller segmenter på Strava, jeg skal rett og slett jakte  gode opplevelser og gleden av å føle meg som meg selv igjen! Så da snører jeg på meg joggesko og løper en langhelg i møte!

Kommer tilbake med mer!

Stay tuned for more!

blogg1.JPG0 Kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå