• innlegg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    1 283

Om denne bloggen

Kort om meg og min vei tilbake til løping

Innlegg på denne bloggen

runeottersen

Hei igjen!

Årets første topptur var er ett faktum! denne var av det lokale slaget, nemlig Knabben i Solbergelva, Drammen.

på denne tiden av året pleier dette å være en særdeles glatt og snøfull opplevelse, det var det ikke i år! Det har ikke vært mange minusgradene siste uken, så det lille som har vært der av snø er nå ren slapps, hvis det er noe som heter det. Men opp bar det!

Selve turen er ikke meget lang, men såpass bratt at det må på enkelte steder klatres.Men når du når toppen og du ser utover vakre Drammen er det verdt det! En helt fantastisk opplevelse!

Turen ned er ikke noe enklere på dette føret, men godt skodd med piggsko så gikk det over all forventning og det var utrolig godt å treffe sofaen etter endt topptur!

 

Årets mål er ikke spikret helt enda, men jeg vet iallefall at det å løpe topper, det skal jeg gjenta flere ganger. Så er det noen som har tips til toppturer, så nøl ikke med å si komentere under!

Ha en finfin uke videre folkens! Vi er over halvveis til helgen! 

image1.JPG

runeottersen

Back To Basic

Da satt jeg her...

 

Da var første skrittet tatt! Etter en tung vinter med mye turbulens merker jeg at det formen jeg skulle starte 2017 med uteble. Det har rett og slett ikke blitt tid til mengden eller kvaliteten jeg ønsket meg. men nå, nå er det lysere og lengre dager, da kjenner jeg at motivasjonen sakte med sikkert kommer tilbake. En del av motivasjonen er nå hentet fra alle rundt meg, fra alle jeg leser om som har vært lenger nede i gropa!

Det første skrittet jeg tar er å opprette denne lille dagboken, mest for meg selv men også for dere, så jeg kan få blåst ut litt av frustrasjonen over å ha totalt mistet gleden ved å trene. Gleden av å løpe! Nå er jeg klar, det er ingen andre enn meg selv som skal få stoppe meg!

Jeg går nå inn i en periode der jeg ikke skal jakte kilometer eller segmenter på Strava, jeg skal rett og slett jakte  gode opplevelser og gleden av å føle meg som meg selv igjen! Så da snører jeg på meg joggesko og løper en langhelg i møte!

Kommer tilbake med mer!

Stay tuned for more!

blogg1.JPG