Vi har testet 2XU Wind Defence Thermal Compression Tights


RUNNERS OF NORWAY

Wind Defence Thermal Compression Tights er designet for å gi både i pose og sekk for deg som løper ute hele året. Den skal gi både kompresjon og vindbeskyttelse. Og er det noe vi trenger i dette langstrakte og forblåste landet, er det nettopp vindbeskyttelse.

Tightsen har et såkalt vindstopperpanel i front. Det er dette som beskytter mot vinden. Ellers har tightsen samme termoegenskapene som 2XUs tidligere modeller. Innsiden er børstet og kjennes myk og behagelig mot huden og logoene har reflekterende materiale slik at du lettere blir sett i høst- og vintermørke.

Siden dette er en termotights, er den litt tykkere i stoffet. Likevel er den lett og behagelig å ha på.

 

565c6e81c031d_WindDefenseThermalCompress

Foto: 2XU Norge

PA270180.thumb.jpg.cbf49c66b2bec197131fc

Linningen er ikke like bred som «Mid Rise»-tightsene fra 2XU, men den måler 3.5 cm og den kan strammes med snøring. Dette gjør at tightsen sitter godt på under hele treningsøkta..

PA270186.thumb.jpg.c43594f21511818ae5092

Vi testet tightsen i ordentlig nordnorsk høstvær. Den beskyttet godt mot den kalde vinden. Tightsen er naturligvis ikke vanntett, men det så ut som mesteparten av regnet prellet av materialet.

Tightsen kommer i de to fargene sort/stål og blå/stål. Veil. pris er kr 1.599,-.

Produktet er sponset av 2XU Norge.

 


 • Like 2
  Rapporter Artikkel


Tilbakemeldinger


Bra dere tester, i markedet for vinter thights. 

Har likt mine CW-X thights i sommer veldig godt, må si meg mer fornøyd med de enn den 2XU som jeg hadde først. 

Håper dere og kan teste vinter thightsen til CW-X og høre hva dere syns om de. Og gjerne og da herre modellen ;) 

Share this comment


Link to comment
Del på andre sider

Disse er desverre for dyre for meg, men definitivt noe jeg ønsker å gå i annskaffelse så fort det lar seg gjøre. Har en craft vinter tights som fungerer veldig bra og som kostet mindre enn halvparten 2xu tightsen, men den er ikke comp og for beina mines skyld håper jeg comp ikke bare er en gimmic, men faktisk noe som kan hjelpe litt.

bra at dere tester slike produkter 

Share this comment


Link to comment
Del på andre sider


Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Innlegg

  • Opplever noe av det samme selv. Kan ikke bruke Salomon snowcross.. får vondt i legger og hofter etter kun 2km.. etter 5km er jeg helt ferdig. Da kan jeg ikke løpe lengre pga smerter. Med mizuno asfaltsko løper jeg opp mot 20km uten store problemer
  • Har ikke prøvd det enda, men har planer om å gjøre det i løpet av kort tid.
  • Er det noen her som løper på Zwift? Om du ikke har hørt om Zwift, så er det en virtuell trening- og konkurransearena. Ved hjelp av kompatibel hardware kan man sykle og løpe rundt i en stadig større virtuell verden. Man kan utføre ulike treningsøkter og opplegg, være med på fellestreninger og ulike konkurranser.  Foreløpig ligger løping en god del etter sykling på Zwift. Løpedelen har akkurat hatt offisiell åpning.  Selv syns jeg løpedelen fungerer greit sosialt, mens sykling blir mer til en konkurranse hver gang jeg prøver meg på det. Kanskje det er fordi det er langt flere syklister enn løpere på Zwift foreløpig. Å finne en gruppe med passende nivå når det gjelder løping er foreløpig ikke lett, men det kommer nok etterhvert som flere får øynene opp for muligheten for en avveksling fra kulde og glatt underlag :-) Eksempel på en fellesøkt fra forrige uke:
  • Har du prøvd Zwift running på mølla? De har et års tid hatt mulighet for dette i en "pre-Betaversjon". Men i natt ble Zwift running offisielt kjørt i gang med en serie på tre "Zwift Run Launch Party"-løp. Det har jeg ingen link til foreløpig. Men her er en fra den offisielle lanseringen: Starten på et gruppeløp ser dere omtrent 13 min ut i denne videoen: Ellers så kan man kjøre solo når som helst.
  • Langturer blandet med bakke intervaller (hvis det ikke er for kaldt). Bakke og intervaller bygger kondisjon og utholdenheten noe utrulig. Det er min "favoritt", bakkelp alltså :). Man får raskt bedre utholdenhet og du merker det på langturene også. Lykke til infør Bislett.
 • Runners of Norway støttes av:

 • Blogginnlegg